ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!
A KERESZTÉNY RANDIN A RANDEVÚIG IS ELJUTHATSZ ANNÉLKÜL, HOGY FIZETNÉL! |
|
A szükséges hozzávalók 2 fő részére:
30 dkg sárgarépa, 2 evőkanál ecetes torma, 1 egész citrom leve, 2 evőkanál olaj (lehetőleg olívaolaj), 1 kiskanál só. |
|
Az elkészítés menete: A sárgarépát alaposan meg kell tisztítani és ezt követően jól megmosni, az apróbb kis hibákat pedig kivágni belőle. Ha ezzel megvagyunk, akkor reszeljük le őket egy nagy tálba. Most jön a torma, amelyet egy kisebb tálba teszünk, hozzáadjuk az olajat, a citromlevet és a sót is. Először ezt a masszát keverjük el alaposan, majd így öntsük rá a lereszelt sárgarépára. Most ismét keverni kell, igencsak alaposan. Ilyenkor érdemes nem csak kanállal vagy fakanállal, hanem villával is átkevergetni, mert ezzel segíthetjük, hogy minél jobban keveredjenek az ízek. Ha ezzel is megvagyunk, akkor már csak egy kicsit pihentetni kell a hűtőszekrényben, hogy összeérjenek az ízek. Tálalni több módón lehet, ugyanis fogyasztható önmagában, de húsok mellé köretként is, sőt pirítós kenyérre, vagy puffasztott rizsre, búzára kenve is nagyon finom. Jó étvágyat! Eddig 1571 alkalommal tekintették meg ezt a receptet. |