A szükséges hozzávalók 4 fő részére:
1 zacskó mirelit vajbab, 1 zacskó mirelit zöldhüvelyű bab, 1 doboz vörös vesebab (Kidney), 1 fej lilahagyma, fél csomó zöldhagyma, 10 dkg majonéz, 1 dl tejföl, 1 dl joghurt, 1 teáskanál mustár, 1 kiskanál porcukor, 1 kiskanál citromlé, 1 kiskanál só. |
|
Az elkészítés menete: A majonézt kikeverjük a tejföllel és a joghurttal. Mustárral, porcukorral, citromlével, sóval ízesítjük. A kétféle fagyasztott babot felengedtetés nélkül, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. A konzerv vesebabot leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. A megtisztított lilahagymát apró kockákra, a zöldhagymát karikákra vágjuk. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással és legalább 1 órát érleljük. Jó étvágyat! Eddig 670 alkalommal tekintették meg ezt a receptet. |
GYÖNYÖRŰ, IDÉZETES, INGYEN ELÉRHETŐ FACEBOOKOS BORÍTÓKÉPEK!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu
![]() Szellemi Termékeket Fejlesztő és Koordináló Kreatív Szövetség (SzFK) |
  | ![]() Nemzeti Fórum pesterzsébeti szervezete |
webmester:
Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu